Lélekbuborék

Paleocsinta

Hozzávalók:

2 tojás,

2 ek eritrit,

3 dkg őrölt mandula,

2 ek nyílgyökérliszt,

1 ek tápiókakeményítő,

1 dl kókusztejszín.

A tojást az eritrittel alaposan elkevertem, hozzákevertem a mandulát, a lisztet és a keményítőt, majd a kókusztejszínt. Kókuszolajban sütöttem kicsi serpenyőben, kb 15 cm átmérőjű szép palacsinták lettek. Az első oldalát jól meg kell sütni, és akkor viszonylag könnyen megfordítható, nem szakad. Kicsit vastagabbat sütöttem a biztonság kedvéért, így 4 db lett ebből az adagból. Isteni finom!

DSC_0237

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!